Bubble Guppies | Herkenningsmelodie (Muziek) | Nick Jr. Nederlands
Loading advertisement...
Preload Image
Up next

Video title

Cancel

Bubble Guppies | Herkenningsmelodie (Muziek) | Nick Jr. Nederlands

Kinderen zullen het geweldig vinden om naar het Bubble Guppies-lied van Nick Jr. te luisteren! Maak het leuk om te leren met Molly, Gil en hun vrienden in hun onderwaterklaslokaal. Zing en dans mee met de zwem-sationele muziekvideo. Oefen je Nederlands met je vrienden uit Bubble Guppies! Op de Nick-Jr. vind je meer muziekvideo’s en peuterklasliedjes van Bubble Guppies! nickjr.tv

#BubbleGuppies #NickJr

Bub-Bub-Bubbel
Gup-Gup-Guppies
Bubbel-Bubbel-Bubbel
Guppy-guppy-guppy
Bubbel!
Bubbel!
Guppy!
Guppy!
Bubbel Guppies!
Ik ben Molly!
Ik ben Gil!
Ik ben Goby!
Ik ben Deema!
Ik ben Oona!
En ik ben Nonny!
Waf-waf!
Bubbel-puppy!
Bub-Bub-Bubbel Gup-Gup-Guppies

Bubbel-Bubbel-Bubbel
Guppy-guppy-guppy
Bubbel!
Bubbel!
Guppy!
Guppy!
Bubbel Guppies!
Bubbel Guppies!